Praktijk Ignas te Wiel

Bowen therapie en massage den Haag

Lomi Lomi | Praktijk Ignas te Wiel

@import((rwml-menu))
Lomi lomi is een massagevorm afkomstig uit Hawai waar het een onderdeel vormt van de oorspronkelijke genezingsmethoden ontwikkeld door de hawaiaanse heelmeesters(kahuna's). Als zodanig is het dan ook geworteld in de spiritualiteit van Hawai.
Er zijn verschillende stijlen in de lomi traditie en binnen iedere stijl, vanwege het intuitieve karakter, ook weer variaties.In de moderne thermen en kuuroorden is lomi vooral bekend vanwege het vloeiende en omarmende karakter(in de lomi het water element) waarbij behalve handen ook de onderarmen worden gebruikt zodat het soms aanvoelt of de masseur meerdere armen tot zijn beschiking heeft!
De massage wordt gegeven vanuit de geest van Aloha(universele liefde en compassie) en de vloeiende dans van massagetechnieken is daar een directe uiting van.
De Lomi lomi is bij uitstek een massage die helpt bij het verbinden en in balans brengen van lichaam,geest en energie naast alle positieve effecten van de reguliere massage die tegelijkertijd ook optreden.
Lomi lomi is part of the traditional healing methods of Hawai.The master healers(kahunas)used massage, herbs, breathing methods, energetics, chanting and prayer to promote and sustain healthy living.
In the lomi tradition there are a variety of styles focusing on different aspects of the work.
In the modern day spa lomi lomi is widely known for it's flowing dancelike motions using both hands and arms in a way that it sometimes feels like the masseur has more than two arms!
This massage dance flows directly from the spirit of Aloha(universal love and compassion).
The nurturing touch of lomi lomi allows the receiver to connect and harmonize body ,mind and spirit to aid in restoring balance and health.
Bowen therapieBowen therapy
wanneer Bowenwhen to try Bowen
over bindweefselabout fascia
massagemassage
kostencosts
contactcontact
IgnasIgnas
ontspanning/sportrelaxation/sports
Lomi LomiLomi Lomi
zwangerschappregnancy
Emmett techniekEmmett technique
privacy verklaringprivacy statement
contact/privacycontact/privacy
BowenBowen